HEMSIDA (Från verkligheten och fantasin)

HEMSIDA (Från verkligheten och fantasin)
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

torsdag, juni 01, 2006

Läste i Computer Sweden att bloggarna kan komma att spela stor roll i valet. Gott är det, en sorts äkta demokrati. Där även den minsta kan göra sig hörd. Alla medborgare borde ha en blogg. När det nu finns server-utrymme i det oändliga hos jänkarna. Klart dom försöker kartlägga mänskligheten. Men vad har jag att förlora på det. Och Ni mina ärliga vänner !?
---&---
På min sida propagerar jag för att mentalsjukhusen ska öppnas igen. Jag som är en kultur-freak och därför vistas mycket i städer ser det elände vi har. Det är kanske inte så många knäppskallar ute vid de sommarstugor många rymmer till. Eller på vandringsleden eller i fjällen. Men i stan vimlar det av mentalsjuka med drogproblem.
Och snar drar sig väl turisterna för att komma hit. Då mister vi vår enda riktigt stora inkomstkälla.
---&---
Så en Broman-historia. En fåfäng bankdirektör ville ha en ståtlig entré till lokalen. På var sin sida om dörren skulle det med gyllene bokstäver stå BANK. Docenten Turesson blev nekad en växel i banken och ilsknade till. På kvällen sågade han bort nedersta böjen på första B-et. "PANK BANK". Dirren blev rasande och befallde borttagande av bokstaven. Då stod det "ANK BANK" ett tag !!