HEMSIDA (Från verkligheten och fantasin)

HEMSIDA (Från verkligheten och fantasin)
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

tisdag, juni 13, 2006

Fotboll, ack ja, vad ska man säga ? Världs-stjärnor !? Kanske vill dom undvika detta, fiktiva. "Jag sparkade sönder benet i en kvalmatch mor Tjernekistan... Det kostade mig 300 miljoner... Men det var för Frankrike"
---&---

Läser Tore Janssons Romarinnor och romare. En veritabel pärla !! Juvenalis säger t ex så här "Varför ska man gifta sig, när det finns så många bra metoder att ta livet av sig, direkt".... Det kan ha varit mera bokstavligt tänkt på den tiden.
.......&.......
Jag har mina perioder av uppgivenhet och depression. Men USA håller mig på fötter. Jag vill verkligen följa nästa och nästa och nästa steg i den galenskap som pågår där. Med herr Bush och den kristna högern vid rodret. VITA HUSET
---&---
Och i Sverige har vi en kabinetts-sekreterare som enligt SVD: "kan tiga på många olika språk. Men om man pressar honom riktigt kan han möjligen berätta hur mycket klockan är. Eller i alla fall hur mycket den var i går vi den här tiden".