-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

onsdag, juni 28, 2006Anckarsvärds magasin. Några bilder till. Här ni kan läsa det som står i högra hörnet. En kalasmåltid. Även för dagens garvade gratisätare!
:::&:::

Och så undrar ni säkert var min tandläkare håller till !? Nu har ni svaret. I Dahlanders fd epidemisjukhus. Byggnadsminne. Arkitekt Magnus Dahlander (1862 - 1951)

Idag tänker vi på de stackars satar som snubblade runt, halvblinda och halvdöva, vid POLTAVA
Svartkrutet man använde var mycket obehagligt. Det small hårt, rökutvecklingen var enorm och det luktade ruttna ägg. Halvkvävda var dom nog också.
PETER ENGLUND
Så en historia jag hörde idag av örebros egen rolighets-minister Hjalmar/Peter Flack. En 92 årig gubbe uppsökte sin läkare. Han hade gift sig med en 22 åring och allt funkade bra dom emellan, sa han. Nu hade hon blivit med barn!! Vad tyckte doktorn? Tja, läkaren gned sin haka.... Tja, låt mig berätta om en annan gubbe som är 94 år. Han är jägare och fick se kaniner i sin trädgård. Rusade ut men tog paraplyt i stället för bössan. Siktade och PANG, där låg en kanin död.... Nä, nä, det kan inte ha varit han som skjöt, sa patienten. NEJ, JUST DET !!
---&---
JAG HAR NÅGOT FÖR ALLA !!
INGEN SKA SÄGA ANNAT.

HÄR
BORDE VÄL KNARKARNA
KUNNA BLI NÖJDA.