-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

onsdag, januari 23, 2008Idag blir det två tidningsklipp. Det är extraordinärt dumt att återinföra inträdet på våra statliga kulturarv. Ute i Europa går man motsatt väg. Taffligt stammar man fram: "jamen barn och ungdom går in fritt". Men snälla, det gör dom ändå. Genom skolornas studiebesök. Motvilligt.
Det är den som vill bilda sig i sin egen takt som ska kunna gå in fritt
. Blivande autodidakten. Eller de som vill men inte har råd.
---------------&--------------
Vidare måste vi ha ett svenskt FBI. Det går inte att gansters, i värsta fall, bor granne med polisen. Eller att poliserna är bekanta figurer för MC-gänget, etc. Har ni aldrig sett amerikanska västernfilmer där den lokale sheriffen inte fixar bovarna. Men så kommer en dag..............
--------------

Så har jag läst utdrag ur Obama´s självbiografi. Det är nog den här killen borde man hålla på. Han kommer inte från någon klan. Han har gått "the hard way". Verkar inte vara pervo eller psykopat, som på republikanska sidan. Och handen på hjärtat, Hillary Pigham Clinton är väl ändå lite mossig!?
Men fixar han det ska jag rita kors i taket.
Och tro på USA igen
.
(Tills vidare tror jag att många jänkare får inrikta sig på att bo i barack nästa 4års period )