-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

fredag, mars 05, 2010

Vilken stark kvinna! Vilken modig man.
Dock kom Ryan i fängelse själv.
Undrar dock om det inte var en fälla, riggad av den gamla vanliga tokhögern. Eller kanske har FBI tagit fram allt ur bakfickan. Allt man inte brukar ta fram, men har just in case of emergency.
LÄNK 1
LÄNK2
---------&--------
Här har vi en professor som kan uttrycka sig kort och stringent. Instämmer till fullo. En pärla i debatten om vår infrastruktur. Och om basen i samhället. Vilken man inte kan lägga ut på entreprenad med tron att svåra, livsviktiga problem löser sig med ett smart konsortium. Eller kanske en glad entreprenör.
Länk SvD
------------&-----------
Så har vi Lars Jonung i dagens DN.

Jag tycker han, helt utmärkt, klargör det här med lön, avgifter och skatt.
Exempelvis =
"Löneskatten har tyvärr fått den bedrägliga beteckningen ”arbetsgivaravgifter”. Fiffiga finansministrar har nämligen velat skapa intrycket att det är arbetsgivarna – inte löntagarna – som betalar arbetsgivaravgifterna"
--------------------&------------------

Vidare en liten sentens av Groucho Marx:
"Den man som säger att han kan genomskåda kvinnor, missar det bästa".
Sedan säger han i en av filmerna (som utfattig eller bara snål teaterdirektör) när han inte betalt lön på länge: "Ni måste förstå mig, jag vill bara ert bästa . Jag vill inte att ni ska bli löneslavar"
------------
När det gäller att zooma i text och bilder är det ju CTRL och scroll. Men ni sitter väl inte och läser liten text i Thunderbird (den bästa epostklienten). Där är det CTRL och plus/minus som gäller.
----------------------
Skynda fynda. Full fart till Stockholm. Särskilt byxorna måste vara ett bargain.