-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

onsdag, november 21, 2007

De här gängen och firmorna som använder sig av alla upptänkliga olagliga medel, är ju ett stort problem. Sedan har vi ett ännu större problem: Politiker som inget gör. Om ett motorcykel-gäng kan skaffa sig 10 farliga vapen. Så kan staten skaffa 100 till sin "special styrka". Kan Banditerna skaffa 20 kilo sprängämne så kan "insats-styrkan" skaffa 200 kilo..... Har "De svarta änglarna" 30 verkliga hårdingar, så har staten 300. Så fortgår fajten!
Visst
finns det en risk med en sådan styrka. Att den så att säga får eget liv. Eller tar sig friheter. Men vi har ju en stabil statsbyggnad. Risken är liten. Sedd mot den skada som samhällskroppen tar: "Polisen duger inget till..... anmälan lönar sig inte.... bäst att skaffa sig ett eget vapen.... låsa in sig själv och anhöriga, etc.
................&...............
Sune&Bert-land ??

För första gången i mitt liv håller jag 100% med en C-partikel. Vilket jävla larv ....! Det en stad behöver är agremanger som lockar kapitalstarka 40-talister. Och det är kulturbyggnader. Titta på Oslo´s nya Operahus!! Det lockar turister med kulor. Inte fan ska vi locka hit de allt mera penningsvaga barnfamiljerna.
Nej, gör kaffeved av den sunkiga Strömparterren. Dit med ett nytt kulturhus.
-----------&------------
Pyntat på Stadsträdgården
..........och........
-Vad din hund ser degig ut!
-Ja, det är en bulldog.
----------------------
I möbelaffären.
-Den här soffan kan ni få för halva katalogpriset!
-Det är ju fantastiskt! Vad kostar katalogen då?