-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

söndag, juni 10, 2007Hon har fortfarande kvar sina sex ungar. Och svanherrn ger sig ut på flygturer. Vackert område dom valt! En nyskapad våtmark. Om man cyklar en bit vidare så finner man trädet.
---------------&----------------
Läser mycket om Kina nu. I Svenskan säger man att landet nu försöker sprida sina pengar över världen, så som man gjort med sina varor. Och det blir inte (mera) i USA.
Vidare får man veta att det utbrutit en grispriskris i Kina. På riktigt alltså!
------------&------------
Aldrig har ett åsk/regnväder varit så passande som igår. Temperaturen sjönk 8 grader på en gång.
------------------&------------------
Så rekommenderar jag Tidningen Foto´s nya sajt
där jag finns ibland.

-----------------&--------------
Sedan humor. Citerat från Blandaren.

"Den fordom så epitetsfulla borgen har under nuvarande borgenären blivit utsatt för vanmäktigt förfarande. Ängarna har fåren länge gått bet på. Gården var intecknad upp över öronen. Samtliga byggnader har satt sig, utom svinstian, den har lagt sig. Ladugården rymde endast ett par förkättrade kalvar. I stallet stod en vanryktad häst. Det var tyst som i en mus. Till och med råttorna vantrivdes. Geten hade ägaren vägrat ställa i befintligt skick. Gödselstacken luktade så man knappt vågade sticka in näsan.Alla torpare voro utarrenderade."
--------------
Fritt avkortad och förlängd av mig.
BLANDAREN