-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

söndag, juli 16, 2006


KVARNTORPSHÖGEN, med nya Johansson. Ett roligt tillskott. En jeppe vi träffade där tyckte det skulle stå Välkommen i stället. Och kulturrådet i Kumla har sprutat sin galla över projektet. Imbeciller finns det gott om. Ställ bilen och gå 427 trappsteg upp. Varje steg är betalt av en donator.....

SÅ +AR JAG FÖR ELSSCHOT´S BOK "BONDFÅNGST". EN UPPLEVELSE !! MAN HAR JU LÄST ETT OCH ANNAT I SINA DAR. DENNA HAMNAR ABSOLUT PÅ 10-TOPPLISTAN. (Jag kommer att tänka på Céline eller Strindberg i högform)
---&---
Slutligen. Hur ska vi försörja dom här då ?? Jo, genom ökad turism till Sverige, och de sista stora "orörda" skogarna. Om man inte vill dra till Sibirien, förstås. Så kryddar vi med lite trolldom och älvor. Vilda djur, sjöar och älvar. Myggen glömmer vi. Men inte midnattssolen och samerna, mera samer. Dom får se till att yngla av sig.... Och så trampa derssin på nedlagda järnvägar, kanotleder och flottar etc, etc. Här måste vi skynda så inte Finland hinner före ! Värmen ökar i sydeuropa och här har vi vår chans !
Industrin är som bekant på fallrepet. Och den som finns kvar är ju utlandsägd.... Litar man inte mera på än sig själv vid en trevlig bardisk.