-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

lördag, juli 08, 2006Folk ska inte tro att jag är USA-hatare. Så icke. Jag är mycket tacksam för den it-utveckling man frambringat. Det är ledarpacket, lagvrängarna, kristna galningarna, vapenviftarna, jag inte kan fördra... Läs Aftonbladet om Bush som psykopat.....Här ovan en tidning som alltid är läsvärd. En sport som vi kunde ta till oss. Och så Henry Fords första tävlingsbil.

Ett foto på Contsanze Weber (Mozart, Nissen) från 1840.
Det var som tusan !! Här till vänster. Det var en kvinna av prima märke. Med Wolfgang hade hon sex barn. Pojke född 1783, dör efter två månader. 84 en pojke som överlever. 86 får de en son som dör. 88 en dotter som dör efter ett halvår. 89 dotter föds och dör. 91 en son som överlever. Så dör Wolfgang samma år. Armod och elände. Änkan får till slut en pension på 1/3 av Mozarts inkomster. Constanze gifter om sig med von Nissen, danskt stastråd och diplomat. Tillsammans jobbar de på att marknadsföra Mozarts musik. De två söner som lever till vuxen ålder har märkligt nog inte satt något särskilda spår i musiken.
------------------------
Så en historia. En olycklig ung man gick in i främlingslegionen och hamnade i nordafrika. Efter någon tid hörde han sig för hur man gjorde med det sexuella. Kamraten svarade "Det blir kamelen". Underligt svar, tyckte han. Frågade en annan. "Kamelen", svarade denne. Alla sa ungefär samma "Det får bli kamelen".
Den unge legionären var i bryderi. Snuskigt och konstigt. Dock hade man ett ungt vackert kamelsto i stallet. Så en kväll smög han i alla fall ut med en pall. På morgonen drabbades han av ruelse. Tog upp ämnet igen med några kamrater. Var det inte lite äckligt ändå. Men nu hade dom tröttnat på hans tjat. VAD VAR DET SOM VAR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT MED ATT TA UT KAMELEN OCH RIDA 15 KM TILL OASEN. DÄR DET JU FANNS SÅ HÄRLIGA OCH VILLIG KVINNOR.
--&--
Förstora text=Ctrl+scroll