-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

onsdag, maj 17, 2006


Tillåt mig dra några historier

Äntligen blev den av ! Resan till den grekiska ön ! Två damer (tjejer) i yngre medelåldern. Till förfogande på den öppna marknaden. Första dagen jublade väninnorna. Gud så många snygga karlar !! Andra dagen var stämningen mer dämpad. Killarna tittade som förbi dom. Hur man än gjorde sig läcker. Tredje dagen söp man. Och nästa dag kom gråten.....Dom hade hamnat på den, för tillfället, tjänstgörande bög-ön.
...&...
Två bögar vandrade runt i en djurpark. Man stötte på en gorilla som hade ett präktigt stånd. Det var förstås lockande och man synade saken närmare. Plötsligt hoppar gorillan upp på staketet. Sliter tag i en kille och svingar denne in till sig. Så sätter han på bögen i tre timmar, till man fått fram räddningspersonal. Ambulans kommer och så iväg till sjukhuset..... Nästa dag är kamraten där på besök. "Du måste väl vara helt knäckt !?"...."O ja, jag är alldeles förbi, alldeles förstörd....Det har nu gått en hel förmiddag !! Och han har inte hört av sig !!"
---&---
Lasse och Kalle är gamla kompisar. Lasse har en kanonsnygg fru. Men en dag finner Lasse sin fru i säng med Kalle. Han blir rasande och skriker "DET HÄR SKA DU FÅ BETALA FÖR !" Kort tystnad-----. Kalle "Va, betala...en gång till ??"