-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

torsdag, januari 19, 2006


Jag återknyter till det här med att maffian har sitt bästa spelrum i en demokrati. Och ju slappare demokrati desto bättre. I Sverige skulle man när som helst kunna ta våldtäktsmannen i Umeå. Man har DNA men får inte gå in i PKU, där alla svenskfödda efter 1971 finns. Det är odemodratiskt, säger man, men jag säger att det är god nytto-moral. Realism, för fan !!

DN har de senaste dagarna verkligen imponerat med sin kritik av Nova-projektet. Polisens stora drive mot den tunga brottsligheten. Där har man gett sig på småknarkare och diverse karamelltjuvar. Och fått till en bra statistik. Vilken nu slagit tillbaka mot Götblad och Co. "Det här var bara en övning", heter det nu. Uppgivet skriver DN idag att "Polisen har förlorat mot mc-gängen" Punkt, slut.....Jag är absolut demokrat och antifascist. Men förespråkar våld mot dom våldsamma. Samkörning av data och noll-visioner och "hårda tag". För dit kommer man i alla fall till slut. Men då står man bara än djupare i skiten.