-----Från verkligheten och fantasin-----

-----Från verkligheten och fantasin-----
Från idévärlden. Den egentligt sanna, som ligger bortom tid och rum(enligt Platon) Och från verkligheten. Den flyktiga!!

söndag, april 24, 2005

Mycket fotboll

Rynninge mot Djurgården i torsdags. 1-3. Djurgården gjorde ett ryck i första halvlek och så var det klart. Dock kämpade R bra. En episod ska jag förmedla: i andra halvlek hade Dj ett kanonskott i trävirket uppe i krysset. Fem min. senare vart det lite krakel på andra sidan och det skulle bli frispark, en snubbe låg och tog igen sig ett tag. Jag stod alldeles bakom R´s tränare. R´s målvakt går framåt på sin planhalva, nästan till mittlinjen. Då skriker tränaren "Du gör det bra Kalle"(vad han nu hette). Kort paus, sedan "Den hade du tagit" !!! Det är humor, det. Målvakten log. Han hade stått staty medan det sjöng i målramen.

Så, damerna igår. KIF mot Göteborg. 1-1, orättvist, KIF var bäst. Vilken spelare örebrolaget har i Kristine Lilly. En världstjärna. Men så har man några dåliga, tyvärr.

Så är jag alldeles nyss hemkommen från Rynninge-Ludvika. 2-0. Vilken härlig liten arena vi har. Man kommer så nära. Gräset var perfekt.